REGISTRACIJA KORISNIKA

Registracija korisnika

Sadržaj Internet prodavaonice dostupan je registriranim i neregistriranim korisnicima (gostima). Da biste kupovali na www.lulu-couture-fashion.com možete se registrirati i ne morate.

Registraciju na web shopu www.lulu-couture-fashion.com moguće je napraviti samo punoljetnim osobama. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, molimo Vas da u čim skorijem roku ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavijestite nas o nastalim promjenama putem e-mail adresu info@lulu-couture-fashion.com. Svaki registrirani korisnik prima svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila na info@lulu-couture-fashion.com kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke. Krajnji potrošač u web shopu www.lulu-couture-fashion.com je isključivo registrirani korisnik odnosno neregistrirani korisnik (gost). Prilikom registracije u web shopu www.lulu-couture-fashion.com bit ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Ako postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, MILUNE J.D.O.O. ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

Postupak registracije: Registrirati se možete odmah po otvaranju www.lulu-couture-fashion.com ili na završetku kod kupovine.

Registracijom upisujete sve potrebne podatke za izradu računa i slanje paketa:
Ime i prezime
kontakt osobe za dostavu
adresa dostave
ako ste tvrtka potrebne podatke kao što je R1
broj mobitela
e-mail adresu

NAPOEMENA: Obrada osobnih podataka kao što je ime, prezime, adresa, email adresa i broj telefona kupca uvijek će biti u skladu sa Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i zakonskom regulativom države članice koja je primjenjiva na web stranici www.lulu-couture-fashion.com. Zaštita osobnih podataka veoma je važna na web stranici lulu-couture-fashion.com. Korištenje web stranice lulu-couture-fashion.com moguće je i bez pružanja osobnih podataka, međutim, ako ispitanik želi koristiti neke od usluga ove web stranice, obrada osobniih podataka može biti nužna.

Ako upišete pogrešnu e-mail adresu nećemo biti u mogućnosti poslati Vam podatke od vaše narudžbe Lulu Couture-a. Molimo Vas da upišete točnu e-mail adresu. Nakon izvršene registracije dobiti ćete na svoju e-mail adresu lozinku. Lozinku i korisničko ime spremite jer će vam trebati kod sljedeće narudžbe. Kada ste jednom registrirani ne morate više unositi svoje podatke kod kupovine. Dovoljno je samo jednom i to prvi put kad se registrirate a za svaki sljedeći put prijavljujete se pomoću Vašeg korisničkog imena i lozinke.

Registrirani korisnici mogu:
Kupovati preko Lulu Couture-a
Vidjeti status narudžbi
Pogledati povijest narudžbi
Spremiti proizvode za usporedbu
Dodavati u listu želja

Ne registrirani korisnici ( GOST) može:
Kupovati preko Lulu Couture-a
Pregledavati ponude
Sastavljati listu želja
Informirati se o proizvodima i uslugama

Prednost ako ste registrirani korisnik: Ulazite u našu bazu podataka te Vam šaljemo obavijesti o novostima i akcijama Zbrajanjem kupovina stječete mogućnost povremenog ili stalnog popust – ovisno o kupnji

Izgubljena lozinka Ako ste izgubili lozinku pošaljite e-mail na našu adresu info@lulucouture.eu Vrlo rado ćemo Vam poslati novu lozinku.